Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I spinn..


På det sätt som du tänker du vill..


Tänk att en morgon
få vakna och tänka:
- Nu glider den nya
dagen in

Och att det är du
och ingen annan
som får sätta den
i spinn

Det är du som
kan få den att rulla

På det sätt som
du tänker du vill

Det gäller att nyttja
tiden väl
För att inte stelna till

Tänk att en morgon
få vakna

Och se den glida in

Helt ny och ännu
obrukad

Den där dagen
som är din..




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-16 08:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, en skön känsla är det. Möjlighetetnas morgon! Mjukt och rytmiskt skrivet.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP