Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analt



-Har du slutat med att stoppa upp saker
i röven ?

-Njaeh....jag prövade med en glödlampa i helgen.

-???

-Ja alltså med skårorna först. Jag kände mig
elektrisk så jag trodde jag skulle tända på den.

-Och ?

-Nä det blev ju ambulans som vanligt till
akuten...läkarn sa bara att "den där jäveln
måste vara på lyse´. Men vaktmästarn
som hade ögonen med sig tyckte jag titta
i kors så han föreslog att jag likna mer
en kinesisk glasblåsare.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-17 07:51



Bookmark and Share


  Connie
Härlig text med inslag av ordvits. Gillas mycket :)
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP