Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att stå för sin skugga


Kan du se, kan ni se, kan alla se
Skepnaden av en hon eller han

Jag tror det är en hon , för en hon
kan jag förstå om hon är som jag
Om hon vet hur att bära mitt slående
inre är hon troligen en vän

Men det kan vara en han som inte
klagar över vikten på mitt inre
Som inte finns för mig med raka armar

Skuggan faller alltid nära


 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-17 10:38



Bookmark and Share


  Koloristen
"Någonstans bland alla skuggorna står Jesus".
2020-11-20

    Lena Staaf VIP
Skuggor fyllda med fantasier. Vi formar dem som vi vill ha dem. Allt är möjligt!
2020-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Men det finns En som är dig närmare än din egen andedräkt.

Se upp för skuggboxning!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP