Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den falska tryggheten

 

 

Resan i livet,

Som aldrig gav nöja

Som aldrig nådde sitt mål

 

Är en tidsbegränsad resa

 

Som börjar med ett foster i magen

Som ett barn

Som vuxen

 

Som slutar förnedrat på ett äldreboende

 

Som kränks

Som mobbas

Som nekas

 

En ostabil tid

 

En falsk människa

Ett falskt liv

En falsk kärlek

 

En mång ansikte människa

 

En svart mask

En rött mask

Djävulens mask

 

Som alla människor bar någon gång i sitt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-11-19 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP