Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Du var ljuset

 

Jag vill skriva de allra vackraste verserna

om dig ikväll

för jag vill alltid påminna mig själv

om vår kärlek

 

då när jag kunde se dig le

värmde du hela mitt hjärta

alla moln försvann och solen strålade

från en klarblå himmel

 

ja jag vet att jag sa

att du är ljuset min älskling

du var själva anledningen

till att jag fanns

 

att jag finns beror på att vi en gång

andades samma luft

du var verkligen mitt allt

den som fyllde livet ...med liv

 

ja och jag vill skriva 

de mest sensuella verserna om dig

för du bländade mig

med din skönhet 

 

endast din uppenbarelse

kunde förföra mig

ja du var verkligen sensualiteten

in absurdum

 

jag vill skriva så många

vackra ord om dig

fylla sidorna med

ömhet, kärlek och ren vördnad

 

det jag aldrig vill skriva

är dock ...ett farväl

för minnet av dig ska för alltid leva

så tack för att du fanns …min älskade 

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-19 11:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och ömt diktat om svunnen kärlek som för alltid lever i minnet.
2020-11-19

  Teija Majava VIP
Så vackra ord om kärlek som var.
2020-11-19

  Solstrale VIP
Vet det är dina finaste inre skapelser,,du delar,, så naket och uppriktigt,,, ett beröm för det modet du har,,, men också för det är många som ges möjlighet att just reflektera kring sig själva, anhöriga pga ditt detta mod du visar... Det är jag tacksam över, dina texter lär mig mycket, eller bekräftar sådant som jag försökt förstå, allt ordnar sig, för du ger framtidsaspekten i allt du delar...
2020-11-19

  Sparvögat VIP
Om förlorad kärlek som minnet bevarat talar dina vackra ord...
2020-11-19

  ULJO
Så smärtsamt och så vackert skaldat till kärleken.
2020-11-19

  bibbi ahrnstedt
En sådan innerlig och vackert skriven dikt till en älskad
2020-11-19

  siv birgitta.a. VIP
dt var vackert skrivit .att visa sin sina känslor
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP