Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Två hjärtan






de ritar tyst
i nattens frost

två hjärtan

på rutan i
en fönsterpost

blev även
dagen kysst




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-20 15:00



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra tanke tack
2020-11-21

  Margit Grell
Fint!
2020-11-21

  Solstrale VIP
magnifikt fint!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo