Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spenderat tid med absurdismen av Sion Sono


På insidan av en present.

En bra bok
är bättre än en trip
på riktigt
dess efterglans
kan vara i flera år
värdefulla citat
som ekar
genom ditt skallben
när du lever ut dit liv.

Men för den sakens skull
så behöver ju inte min ofödda dotter
bli uppäten av troll i plastgransskogen
så att jag vaknar symboliskt kastrerad
mitt i natten med hackande tänder.




Prosa av Marcus B
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-20 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B