Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(tre dar utan!)


Abstinens

Jag vill ha siffror!
Vill vara deras fårhund
Sudokusuktan




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-17 15:15



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
He he he, jasså, du har hamnat i sudokuträsket! Det är lätt att falla däri. :)
Kul skrivet.
.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP