Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smärtsamt avstånd

Det gör ont igen
jag är rädd

ensamheten
kryper tillbaka i sängen

sömnlösheten
det rastlösa skinnet

aptiten som försvinner

isolerad från alla
mörkret omringar mig &
jag orkar inte mer än att
falla

Jag saknar deras skratt
jag saknar att hålla om
vara nära
inte på avstånd

Mitt hjärta ekar av tomhet
utan dom.




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-21 16:24



Bookmark and Share


  Stay Golden
''Sträck ut en hand''
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader