Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
575 575 575


En waka om November.

Den bleka solen
nedgår bakom betongen
knappt i tid för lunch

Och långt senare
sitter jag på tåget hem
med en väns syster

Hur går detta till?
det var länge sedan sist,
minns bara vännen.




Bunden vers (Tanka) av Marcus B
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-11-21 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B