Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexlösa män


Vissa män får ingen sex alls, vissa får lite, emedans vissa får väldigt mycket, og det är precis så det skall vara, då valet alltid är kvinnans. Vi skall alltid, utan undantag, utgå från kvinnans önskan, känsla, lusta, behov samt njutning.

En trogen make kanske icke får så mycket, men hans dyrkan skall va total, og hon bör om hon så vill, ändå få hur mycket sex hon vill, från alla hon vill. Detta kan inkludera maken, men behöver heller ej så göra, det är alltid kvinnans val.






















Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-22 13:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är galen steve. är du så där på riktigt med fruntimmer og?
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP