Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland behöver man tänka på annat än corona, regeringen och annat som drabbar oss


Min sång på Hardebergaspåret

Jag cyklar frejdigt fram
på spårets makadam
Min fart är lagom hög
och kedjan är ej trög

Det enda som jag kan
Det enda som jag vill
är cykla lite till
och cykla dit jag vill

Jag ser en kråka där
och hör en råka här
I solens bleka sken
jag sträcker mina ben

Det enda som jag kan
Det enda som jag vill
är cykla lite till
och cykla dit jag vill

Jag känner höstens lukt
och luftens kalla fukt 
men trampar på ändå
Så skönt att slippa gå

Det enda som jag kan
Det enda som jag vill
är cykla lite till
och cykla dit jag vill

Det visar sig till slut
när jag cyklat ut
att målet jag ska nå
är hemmets kända vrå

Det enda som jag kan
Det enda som jag vill
är cykla lite till
och cykla dit jag vill

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-23 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP