Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kristider

 

 

Vi lever krisandetider,

 

Då ingen vill ha något med sina kära göra

Då ingen vill ha med andra göra

 

Krisandetider!

 

Talar till oss!

Ni är min och under min kontroll för alltid

 

Jag äger er!

 

Krisandetider talar våra drömmar

Krisande tider talar vårt ego

 

Mera krisandetider väntar på oss

 

Corona tider

Inferno tider

 

Rasism tider

Heliga krig tider

 

Hets och hat tider

Hjärntvätt tider




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2020-11-23 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP