Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De la Häx

 

En hagga elixir kokade
med ny formel tillredde
besvärjelser ont bokade
häxkonster inuti svedde
 
med fala förhoppningar
uppfördes ett förtroende
men som förstoppningar
byggdes skit inneboende

dock gropen hon grävde
likt Kommandoran i föll
talang i magi då kvävde
ej ens stege tillhandahöll

 





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-15 09:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gräver man ned krus åt andra faller man snart i stupfull!
2020-12-18

  överlevaren VIP
Att lägga näsan i blöt kan bli en snyting....

2020-12-16

  Öknens Ros VIP
Häxa som föll på eget grepp varpå hon föll i den grop hon grävt för andra, den illa gör den illa far.
2020-12-15

    Lena Staaf VIP
Den som gör en häxbrygd för att domptera andra riskerar att själv förtäras av densamma. Mustig dikt där häxan fick vad hon förtjänade.
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP