Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupare

Hon vet
hur det känns att vandra i skorna
tro mig du vill inte

Musslan har så hårt hårt skal
men inga seglare på havet kan räddas

skorna går vidare
i tystheten
de måste veta mycket om all skit

Musslan tar sig upp
hon måste veta
veta vad som händer

Skorna är inte vattentäta
de har också känslor
Hon vet

Musslan har så hårt hårt skal
men seglarna kan inte räddas
djupet är för djupt




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson