Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du

Vill du följa med
Vet du kanske vart vi ska
Jag har visst glömt det




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-26 15:41



Bookmark and Share


  Horace
ingen vet säkert

vi har väl samma
väg, låt oss följas
äventyret hägrar


2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson