Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor tindrar


Lyriskt synes ordet sväva
i en himmel av behag
hjärtats fäste sammanväva
trådar av så många slag.

Mildhet uti sommarnatten
daggens rena andedräkt
som ledljus över mörka vatten
stjärnor tindrar för vår släkt

Morgonsolen åter strålar
ängen vaknar ur sin sömn
himlen med sin pensel målar
så som vore det en dröm.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-27 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint och vackert skrivet!
2021-03-02

  Öknens Ros VIP
Vackert formar poeten med sin penna, allra skönaste bilder där blir.
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm