Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvald

 

 

övergivenhetens salta tårar

nerför rödgråtna kinder

sviken för en annan

sviken igen och igen

 

förd bakom ljuset

lögner efter lögner

hur skulle hon veta?

allt var bara ett spel

 

det svider i själ och hjärta

en fruktansvärd smärta

"I'll kill that bastard!"

"That's what I'll do!"

 

hämndens tankar ruvar

hon på sig skruvar

nä, döden är alltför lätt

det finns bättre sätt

 

sudda honom ur minnet

få frid i sinnet

han är inte värd att gråta över

det finns andra som dig behöver

 

förlorar du en tusen dig står åter

säkert du någon finner

någon ditt hjärta vinner

kanske en dag du förlåter

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-30 12:48



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra rim och rytm i denna text med ett evigt aktuellt ämne.
2020-12-03

    Ken Cassel
Tiden läker inte alla sår men med tiden blir det lättare att glömma och förlåta
Men vännen min, du som är så fin
borde veta om att det finns många
fina fiskar i sjön
Det gäller bara att lägga ner lite tid för att ha en chans att håva in dem..

Kramar och allt gott till dig, vännen
2020-12-01

  AiA Maria den fria

Medkänsla
är kärlekens
yttersta väsen

I förståelse
finns förlåtelsen

också till o för oss själva


Den som lever sin sanning har inget att försvara.
Den som väljer dess motsats får lögnen bära.

Tack!

2020-12-01

  Bodingen VIP
Jäpp, ge dom foten ur minnet!
2020-11-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Gjorde ont att läsa....så igennkänningsbart!
2020-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och träffande skrivet om att bli bortvald och de känslor som detta föder.
2020-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om svek och sorgearbete.
2020-11-30

  ULJO
Tung läsning detta
2020-11-30

  BenGust VIP
Träffande ord "Bortvald"
2020-11-30

  Feliaxel VIP
Så sorgligt att bli bortvald
2020-11-30

  överlevaren VIP
Smärtsamma rader....
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP