Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigarens dikt

gud
begäran
stranden inför djup och
höga ur havet
skyddade hamnar
motståndet, svårigheterna
samtidigt samhörigheten
båda
bröd, blod




Fri vers av Nitram P
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 11:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sällsynt vältajmad läsning från min sida, har nyss sett ett avsnitt av Jörn Donners serie om Mannerheim och vinterkriget ...
väl fångar Du krigets faser och fasor!
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P