Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomtenissens oro

Tomtenissen orolig är
Corona finns både här och där
Och barnen som längtar så
Vill se deras ögon glittra
När dom sina klappar få




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-03 08:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det blir en annorlunda jul i år
hoppas att ungarna ändå klappar får!
2020-12-04

  ULJO
Hoppas tomten har ett botemedel mot eländet
2020-12-03

  Sparvögat VIP
Ja det blir en annorlunda jul i år så förstår om tomtenissen är orolig...
2020-12-03

  Solstrale VIP
Julinställning... Coronajul... Bra tänkt och delat!
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP