Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskar dig en ogod Jul och ett ogott nytt oår

 

Likväl som man önskar
en vän God Jul
begärt karma grönskar
hos en ovän ful

hoppas verkligen denne
ges ont tillbaka
till slut övertygar henne
i egot rannsaka

hon blev satt på pedistal
av hänförd man
dock i facit bitsk schakal
i heligt våp fann




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-04 22:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hm ska hen låsas in och bli o-bruk-bar... Kanske? Vi får önska de otuktade ojul och okul och ohemul...
2020-12-07

  överlevaren VIP
Ja alla har inte goda avsikter....det slår tillbaka!
2020-12-05

    Lena Staaf VIP
Ibland är det skönt att få vräka ur sig sin ilska och bitterhet. Och så är det bra sen och man kan önska alla en god jul.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP