Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En poet är aldrig en politikkrigare

 

Applåd!

Applåd!

Applåd!

 

Ge en text en applåd!

Ge en poet en applåd för sin text!

Ge dig själv en applåd!

 

Det värmer känslorna och sprider frid och fred

 

För att poeten valde att dela med andra

För att poeten engagerade sig och skrev texten

För att poeten inte svek orden, känslorna

 

Därför heter de poeter  

Och inte politiker

Och inte heller journalister eller något annat

 

En poet är ett fönster till den saknande i livet

 

Ge orden en applåd för att de vågade sig ut

Ge känslorna en applåd för att de ej svek sig

Ge fantasin en applåd för att fantasin är allas värld

 

Och ge drömmen ett liv!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-12-04 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP