Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna hjärtan

Faller från himlen när det gör ont

och visar sig med tårar som faller ned

Brustna hjärtan har inte mycket och säga

än att det gör så ont så ont

Starka pilar som träffar hårt

Slår ut mindevärds komplex

Brustna  hjärtan får tiden att stanna

Hur komma förbi

Ge inte upp har du hoppets nyckel

Så bara lås upp

Släpp ut alla besvikelser och svek

Bygger dig en ny tid

och i stället strålar du igjen

Får det så bra igjen......

ge aldrig upp.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-05 23:14



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
När smärtan är stor är hjärtat tungt men hoppets nyckel ser ljuset lugnt...
Vacker poesi!
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP