Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sekund snabb betraktelse genom fönstret... skall få fler rader men ändå, en försök att ta mig ut ur min outhärdliga skrivkramp inte en dikt på månader....


Trädgårds blick

Vinden kuvar gröna längders vila
avslöjar rotfästens myllrande trängsel
under kretsloppets oavbrutna kronor
där patrullerande skator lystet skördar.

Förseglade knappars yppiga väntan
efter rundheten i sammetets lila behag
jagas otåligt av vintersjuka växters
rynkiga tutande neråt.




Fri vers av crim24
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-07-18 05:26



Bookmark and Share


    Call
orden är helt fantastiskt sammanflätade!
2007-02-12

    Bodil Sandberg
Ja du har blick för sånt där!!!
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

crim24
crim24