Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


I väntan

Solen undangömd
blicken ser i silversken
snömålade träd

livskraften lagd i dvala
tills frosten släpper sitt grepp

© Eva Hedlund fd. Langrath 2020




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-12-07 10:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Livskvalitet inget annat, tokiga AUTOKORREKT
2020-12-18

  Solstrale VIP
Synkroniserad inord och bild! God libakvalitet vittnar du om!
2020-12-18

  Stanley Rydell
Tycker mycket om iakttagelsen av det stillsamma hopp som skönjs utan att tränga sig på, i sista raderna!
2020-12-14

    ej medlem längre
Just så vacker kan vintern vara i sin rofyllda och kylslagna stiltje. Verkligt fint avspeglat I fotot.
2020-12-09

  Anya VIP
Så fint med både text och bild. Vi hade sådan där frost i träden för någon vecka sedan. Men sedan började det regna. Frosten släppte sitt grepp....som du så fint skriver.
2020-12-09

  Miss Mod
Precis, vår tid är nu, till frosten släpper sitt grepp!
2020-12-08

  Maria Sundelin VIP
Vintertid
2020-12-08

  Nils-Robert

Jätte fin dikt om att vänta in vintern.
2020-12-07

  Kajan VIP
Helt lysande poesi, och helhet. Tack för den!
2020-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin text, vars innehåll förstärks av fotot!
2020-12-07

  Sparvögat VIP
Underbara ord i samverkan med fantastiskt foto...
2020-12-07

  ULJO
Solen verkar vara bortlånad. Är efterlängtad
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP