Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

 

Tänker mig döden som en fjäril

på lätta vingar för den mig

bort  till en annan strand

Mot okända hav

där ljuset finns

och inget av det som var

finns  kvar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-08 13:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2020-12-27

  Lars Hedlin
Berörande vackert!
2020-12-15

  Solstrale VIP
Metamorfosens signum, oändlig frihet till sist! Befrielse där efter! Gott skaldat!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP