Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ge, att ta

att ge, att ta
ständig dragkamp
när infinner sig balansen?

musklerna krampar
mjölksyran pumpar
har snart inte mer att ge

min tur nu
ge mig kraft
låt mig ta
annars tvinar jag




Övriga genrer av selma..
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-08 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..