Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar om döden


drömmer om en plats
i stillhet
utan intryck
utan påverkan
från omvärlden

en plats
så ogenomträngligt mörk
att det enda ljus som existerar
över huvud taget
är små blixtar
som då och då
sätter himlavalvet i brand

en plats
där inget växer
men inget heller försvinner
där inget ges
men inget tas
där inga rättigheter existerar
men inga skyldigheter heller

en plats
så stilla
att du
hör
varenda slag
ditt hjärta slår

förutom att
ditt hjärta
slutat slå

drömmer om en plats
de kallar för döden




Fri vers av selma..
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-03 21:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande skrivet, andas uppgivenhet och smärta. Men ge inte upp!!!Det vänder igen.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

selma..