Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantasi&pandemi

fuck tegnell
kom hit
jag behöver dig

fuck två meter
kom närmre
jag vill ha dig

det pågår en pandemi
i mig
fantasin sprids från nerv till nerv
hoppfull förödelse

fuck corona
kom
dör i en pandemi oavsett




Övriga genrer av selma..
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-12-08 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..