Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslut

fågelsång
solen belyser de gulnande lövverken
en påminnelse
tiden är snart ute

vi rör oss sakta
men tiden står still
andas tyst
långsamt
ohörbart

förgätmigej
blommar
glöm mig inte

ett ord
nej två
ramlar genom mina läppar
förlåt
hejdå




Fri vers av selma..
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selma..