Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds kärlek...


"- ETT PÄRON TILL FARSA!"

Gud är ett päron till farsa uttryckte
sig 5-åringen, därför han straffar oss
med pest, farsot och Corona virus.

Nej, min son; Gud straffar ingen, vår
Herre Jesus Kristus förmedlar läxan
att komma till rättelse, vi har inte alls
skött oss eller vårt hotade klimat och
djur, allt levande väsen.

Människor har inte lyssnat och följt
Herrens ord att tjäna honom och
våra medmänniskor vilket är uppgift
i livet. Änkans skärv och duka fram 5
tallrikar fastän vi är 4:a, det kan bli
besök med någon. Den 5:e kommer
väl till pass. Något att fundera över.

Adventstiden en Nådens tid är i ren
väntan på Jesus födelse i Bethlehem
Blicka mot himmelen och se en klart
lysande stjärna i österlandet.
Gud är kärlek och förlåter all synd,
renar oss om vi tjänar honom.

Guds Shalom!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-12-09 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje