Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ont om drömmar

 

 

I hela mitt liv

Delade jag mina drömmer med andra

 

Stora och små

Trevliga och elaka

 

Söta och beska

Sura och smaklösa

 

Och när drömmarna tog slut hos mig

Och när drömmarna slocknade i mig

 

Ingen ville tända upp dem igen

Ingen ville dela sin dröm med mig

 

De tillkallas medmänniskor

Och jag blev lurat

 

Av kärlek

Av människan




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP