Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsmarknaden...


GOTT OCH BLANDAT!

Den frånvarande pensionistern kan
arbeta som närvarande jobbonär, ser
till att samhället fungerar eftersom
ungdomar inte lyckas få ett arbete.
Vad detta beror på. vet ingen, men
alla tycks tjäna på situationen...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-12-10 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje