Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens, bara svammel och skit

Först söder
Sedan söder om söder
Nu öster om söder
Ja ni fattar
Vi rör oss

Jeff buckleys version var bäst
Men det hör min generation till
Och det är väl därför

Vad fan ska man göra?

Han är lycklig nu
Vill ha intelligens och lika intressen
Jag har många intressen men inte hans fixa, per se
Vad kan jag ge honom?
När det inte är menade, mina att ge alltså.
Och när det jag har att ge är fantastiskt för någon annan.
Och när jag känner mig intellektuell och djup endast till toner av Melleruds i nuläget. Gråtskratt på den.

Usch
Så jävla patetiskt.
Eller fantastiskt.
Om vi vänder på det.
Hur klok är han då?
Vi är helt enkelt inte en vänster respektive högerhand av samma kropp.
Han hör till en alien.
Och jag....
Människa. Hellre ensam.
Än med den märkliga mannen.
Synd på attraktion dock.
Kan ge mig fan på att han säkerligen luktade gott
Och hade de feromoner som tilltalade mig.
Men men, en stjärna av alla.
När tusen står att finna.
Förhoppningsvis...
Hoppas...

Ingen brådska.

Ingen brådska.

Xoxo
Självvald nunna




Fri vers av Uråldrig
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-12-11 21:53



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Så bra skrivet!
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig