Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nakna sanning är du... Jäkla gubbstrutt

Jag nekar inte
Jag vågar stå upp för dig

Jag är din kvinna

Vågad

Naken

Så bredkäftad

Sann

Och alldeles galen
I just dig

Du


Bara
Du

På riktigt

Kan få mig att känna så som du gör

Uppriktigt öppen

Kåt

Sann

Så sann

Allt annat är lögn

Jäkla
Gubbstrutt

Du är min stora last


Ge mig

Bara ge mig

Av dig








Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-11 22:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En dikt som är hur underbar som helst! Hur go som helst! :)
2021-01-06

  Gunnar Hilén VIP
12 poäng ! Douce points ! Twelve points.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP