Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej.

Jag säger det inte.
Jag säger inte längre det jag vill till andra.
Jag har censurerat mig själv så grundligt.
Att jag inte minns längre.
Jag säger det inte.
Jag säger inte det jag vill.

Istället.
Det jag istället säger.
Är inte från mig.
Det jag hör mig själv säga, är det jag tror att andra vill höra.
Jag säger med krampaktig min och nedtryckt avsky.
Det som ska sägas, när det ska sägas.
Allt är bra.
Ja, jag trivs verkligen.
Ja, jag får chans att utveckla och driva framåt.
Ja, det faktiskt riktigt bra.


Nej, nej det är det inte.
Nej, jag gör inte det jag vill.
Nej, jag känner mig tvingad att svara.
Nej.
Nej.
Nej...




Fri vers av Uråldrig
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 22:24



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En guldklimp till! Tycker om.
2021-01-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
ut med det bara

Bra bespegling
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Uråldrig
Uråldrig