Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fuck it låt känslor blöda

Går runder hög i storstads djungeln...tropisk zon.
Vet inte vad jag känner tagit för mycket Zopiclon.
Vad vet NI om att inte få några svar...men fortsätta be.....
vad vet NI om att snacka kärlek med den man vill Älska o bara fortsätta le?

Är inte precis den mannen som fått min stad på Kartan.
Men med tanke på min bakgrund satte staden mig på Kartan.
Dessa människor skyr inga medel...ingen lojalitet...samvete på en pengasedel...
Fuck alla utnyttjande horungar o deras ego...
Försöker göra karriär genom att gå på kroppar tyvärr
Hoppas det går ont som att gå på lego...

Helt seriöst dock....denna miljön o staden...
är vad som kommer få mig hamna i graven...
får inte hjälp av varken närvaron eller staten.
Och sen blir man sjuk och agerar ut...
Och då klassas man som värsta psykopaten??

Hur blev alla så skeva? Fuck fånga dagen...försöker enbart överleva.
Skiter i konsekvenser....bedövar mina känslor.
Stå o röka vid polishuset...försöka att öka ruset.
Förutom känslan av apatisk...är jag gärna hatisk.
Blir så när miljön är dramatisk och ingen är empatisk.
Inte så precis att när jag skriver dessa rader att jag agerar klarast.
Men man vill så gärna Hänga sig i snaran...och det är snarare än snarast




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-12-11 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille