Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Virus v:s Julljus

 

Nu nalkas åter julen
firas nog ej som förr
i år fasansfullt ful en
setts knacka på dörr

en värdkropp lockar
virus svartare än sot
på alla envar pockar
människor under hot

tillåtna är alla medel
fritt fram hävas ihjäl 
ge slutgiltig dagsedel
då vi hittat akilleshäl 

överst på önskelistan  
vet Tomten jag vill ha
få se Coronan i kistan
raskt till Helheim dra

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-17 00:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Cyniskt rimmad vers för en som gillar satir med empir!
2020-12-18

  Loppan på Gotland
Lyfter på peruken och Tackar än en gång för text så bra.
2020-12-17

    Lena Staaf VIP
Fin text, rytmisk och med suggestivt innehåll. Bilden till ger rätta kusliga stämning.
2020-12-17

  Öknens Ros VIP
En önskan som delas av alla människor, utrota Corona (om det nu är möjligt). Snyggt arrangerad text, fina rim och angeläget innehåll.
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP