Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi går mot ljusare tider...


TOMAS TVIVLAREN?


Vintersolståndet om sex dagar, Tomas
tvivlarens dag.
Det blir nu ljusare och ljusare vi färdas
mot vår och ljuset återvänder. Naturen
vaknar upp och fåglarna börjar kvittra!
Förhoppningsvis även mänskligheten?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-16 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje