Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna små stunder

Små stunder av lycka
när jag hör din röst,
smeker bort
mina tårar av saknad.
Du är så långt borta
trots att du är nära,
och dessa stunder
suddar ut
det milsvida avståndet
mellan oss.
Allt blir som förr,
och känslorna blossar upp
med ny intensitet
varje gång vi ses.
Jag vet att du inte kan bli min,
men jag låstas inte om det
för i dessa korta stunder
är du
bara min.
Samvetet får komma senare
för dessa ögonblick,
stulna
av någon annan.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-18 15:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja men oj! Ögonblick av Kärleksögonkast i all hast... Vackert men bitterljuvt!
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP