Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag min darling


Din kärleks styrka

Du fyller
mina sinnen
med hela
din varelse
och jag känner mig
förundrad
över styrkan
i den kärlek
jag ser
i dina ögon.

Jag fylls
av obeskrivlig
glädje,
mitt hjärta
svämmar över
av kärlek
till dig.

Jag är så lycklig
och så tacksam
över att få dela
mitt liv med dig.

Du, min stora kärlek.
Du, min bästa vän.
Du, mitt allt.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-05 15:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP