Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet i hjärtat

När sista klockan ringt,
och tystnaden lägger sig,
är jag i ro med mig själv.
En djup tacksamhet
fyller mitt hjärta
över allt jag har
och har haft
i mitt liv.


Så lycklig över allt jag upplevt,
både glädje och sorg,
som har format mig
till den jag är idag.
Men mest av allt
är jag lycklig
över all kärlek
i mitt liv.


Kärleken till mina söner.
Kärleken till mina vänner.
Kärleken till min evigt älskade själsfrände.

Jag älskar er från djupet av min själ.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-05 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP