Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dina händer...


Låt mig känna

Ta min hand i din,
låt mig känna
din värme,
din närhet.
Låt mig känna
din kärlek
tränga igenom
min hud,
till mitt inre,
till mitt hjärta.

Låt mig känna så för evigt.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-21 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP