Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i november

Höstlövens lustiga,
virvlande dans
och rönnbärens röda eld,
i skarp kontrast
till trädens nakenhet
mot regntung,
mörkgrå himmel.
Där,
utanför mitt fönster
en dag
i november.

Händers lustfyllda,
erotiska dans
över mjuka linjer
och kullar,
varma kroppars nakenhet
under skir,
vit sänghimmel.
Här,
innanför mitt fönster
en dag
i november.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-05 15:40



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Sensuellt tecknade ord till höstens lust ~att leva…
2022-09-09

  Ordformatören J.
Fylld av liv och leva. Nära natur med höstkänsla inpå. Sensuell.
2022-09-06

  Lars Thorelli VIP
Allt lekfullt biologiskt och färgglatt liv skildras genom din fönsterram
Igenkänning
2022-09-06

  AndLou VIP
Höstens grå nakehet och Eros amorösa lust reflekteras här i ditt fönsters glas.
2022-09-05

  Miss M
En höstlig hetta i både färg och form.
2022-09-05

  Christin Lederman VIP
Vackert skrivet
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP