Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensamma

Natten står kvar
utanför mitt fönster
som vill den komma in
Jag kan inte öppna fönstret
utan får vänta tills natten
gett sig av
Det finns de som bjuder in natten
Ställer fram kaffe och bullar
Är tacksamma för sällskapet
Det är de som är ensamma
och vet att dagarna alltid är
upptagna med annat




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-19 10:54



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så vackert och sorgligt på samma gång :-/
2021-01-27

  Oskar Styrbjörn VIP

"Det är dom som är ensamma
och vet att dagarna alltid är
upptagna med annat"


väl hittade ord , som
hittar hem hos mig.

2020-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström