Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden
Jag lever utanför tiden
Och i drömmen där du återuppstått
Utan att kunna förklara hur




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-09 16:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men då missar du ju vårkvällarna där...
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström