Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden

Löven trevar över asfalten
Våren är försiktig
Ibland kommer någon för nära
Och våren backar
April lånar av Mars
En dag ska vi se skillnaden
Och nöjt sträcka på oss




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 09:44



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
April lånar av Mars - finurligt skrivet - så sant om den nyckfulla månaden April!:-) Bokmärker eftersom Mars är "min" månad:-)
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström