Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Vinden virvla i ditt hår
Vill fånga din uppmärksamhet
när vi går tysta skogsstigen fram
Träden står tysta
Vila på hemligheter
Försiktigt fångar jag din hand
Du får min värme
Utan ett ord




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-19 15:14



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fint!
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard