Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


En känsla som får bestå

Jag ville så gärna visa mig stark i en värld där styrka är allt.
Vi svaga och trötta, vi olika er, med känslor som styr överallt.
Det strömmar och drar,
det dränerar och tar,
förstör från insidan och lämnar mig bar.
Ensam och trött,
som något som dött,
men nytt ur askan fött.
Styrka, mod och kraft att fortsätta gå,
känna och förstå.
En känsla som får bestå.




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-21 09:46



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint om att fortsätta trots allt.
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva