Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skateboardens ljud...


TRIGGERS!

Sen kvällstid, regn i luften och på marken,
men det hindrar inte åkare på Skateboard
det omisskännliga ljudet går inte ta miste
på, upplevelserna lever kvar sedan sonens
idoga träning och utförandet av trick, dova
ljud som etsats fast in i det undermedvetna.

Minnen triggas av ljuden därmed av sonen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-21 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje